dnes je

otevírací doba

Naše výrobky

Z důvodu tradičních postupů naše výrobky nevyrábíme ve velkém množství, tzv. na sklad. Může se tedy stát, že je uzené maso koncem týdne již vyprodané. Velmi rádi Vám však po včasné telefonické objednávce Vaše zboží odložíme, a Vy tak máte jistotu, že o svoji dobrotu nepřijdete.

Děkujeme Vám za Vaši přízeň, doufáme, že si na našich výrobcích pochutnáte a snad oceníte naši snahu, vrátit na Váš stůl uzenářské výrobky vyráběné tradičním způsobem a bez přídavků chemie.

Přejeme Vám dobrou chuť.

PAVEL ŠEVČÍK

Ceny se mohou lišit z důvodu nestálých cen surovin pořebných k výrobě našich produktů!


KAŽDÝ ČTVRTEK U NÁS MŮŽETE ZAKOUPIT ČERSTVĚ VAŘENÝ:

  • • Teplý ovar
  • • Koleno
  • • Světlou polévku
    • Uzená krkovice bez kosti

      Uzená krkovice bez kosti
      227 Kč/Kg

      Je vyráběno dle tradiční receptury řeznických mistrů. Vepřové půlky rozbouráme a vykostíme. Jednotlivé části masa se upraví, zasolí solící směsí a v plastovém sudu se nechají po určitou dobu zaležet. Po několika dnech je zaléváme solno-česnekovým nálevem. Maso se takto lákuje několik týdnů. Během celého procesu je nutno maso každý druhý den otáčet.

      Následně maso udíme v udírně a poté ovařujeme ve vodě. Naše uzená masa se nenastřikují vodou, ani se jinak uměle neprodlužuje jejich trvanlivost pomocí chemických konzervantů.

      Nákupem našeho uzeného, si domů odnášíte 100% masový výrobek, bez přídavku vody, se specifickou vůní dřeva a klasickou suchou konzistencí.

      Zobrazit více
    • Uzená kotleta bez kosti

      Uzená kotleta bez kosti
      238 Kč/Kg

      Je vyráběno dle tradiční receptury řeznických mistrů. Vepřové půlky rozbouráme a vykostíme. Jednotlivé části masa se upraví, zasolí solící směsí a v plastovém sudu se nechají po určitou dobu zaležet. Po několika dnech je zaléváme solno-česnekovým nálevem. Maso se takto lákuje několik týdnů. Během celého procesu je nutno maso každý druhý den otáčet.

      Následně maso udíme v udírně a poté ovařujeme ve vodě. Naše uzená masa se nenastřikují vodou, ani se jinak uměle neprodlužuje jejich trvanlivost pomocí chemických konzervantů.

      Nákupem našeho uzeného, si domů odnášíte 100% masový výrobek, bez přídavku vody, se specifickou vůní dřeva a klasickou suchou konzistencí.

      Zobrazit více
    • Uzený bok bez kosti

      Uzený bok bez kosti
      228 Kč/Kg

      Je vyráběno dle tradiční receptury řeznických mistrů. Vepřové půlky rozbouráme a vykostíme. Jednotlivé části masa se upraví, zasolí solící směsí a v plastovém sudu se nechají po určitou dobu zaležet. Po několika dnech je zaléváme solno-česnekovým nálevem. Maso se takto lákuje několik týdnů. Během celého procesu je nutno maso každý druhý den otáčet.

      Následně maso udíme v udírně a poté ovařujeme ve vodě. Naše uzená masa se nenastřikují vodou, ani se jinak uměle neprodlužuje jejich trvanlivost pomocí chemických konzervantů.

      Nákupem našeho uzeného, si domů odnášíte 100% masový výrobek, bez přídavku vody, se specifickou vůní dřeva a klasickou suchou konzistencí.

      Zobrazit více
    • Uzená plec bez kosti

      Uzená plec bez kosti
      227 Kč/Kg

      Je vyráběno dle tradiční receptury řeznických mistrů. Vepřové půlky rozbouráme a vykostíme. Jednotlivé části masa se upraví, zasolí solící směsí a v plastovém sudu se nechají po určitou dobu zaležet. Po několika dnech je zaléváme solno-česnekovým nálevem. Maso se takto lákuje několik týdnů. Během celého procesu je nutno maso každý druhý den otáčet.

      Následně maso udíme v udírně a poté ovařujeme ve vodě. Naše uzená masa se nenastřikují vodou, ani se jinak uměle neprodlužuje jejich trvanlivost pomocí chemických konzervantů.

      Nákupem našeho uzeného, si domů odnášíte 100% masový výrobek, bez přídavku vody, se specifickou vůní dřeva a klasickou suchou konzistencí.

      Zobrazit více
    • Uzený hovězí jazyk

      Uzený hovězí jazyk
      133 Kč/Kg

      Je vyráběno dle tradiční receptury řeznických mistrů. Vepřové půlky rozbouráme a vykostíme. Jednotlivé části masa se upraví, zasolí solící směsí a v plastovém sudu se nechají po určitou dobu zaležet. Po několika dnech je zaléváme solno-česnekovým nálevem. Maso se takto lákuje několik týdnů. Během celého procesu je nutno maso každý druhý den otáčet.

      Následně maso udíme v udírně a poté ovařujeme ve vodě. Naše uzená masa se nenastřikují vodou, ani se jinak uměle neprodlužuje jejich trvanlivost pomocí chemických konzervantů.

      Nákupem našeho uzeného, si domů odnášíte 100% masový výrobek, bez přídavku vody, se specifickou vůní dřeva a klasickou suchou konzistencí.

      Zobrazit více
    • Špek nízký

      Špek nízký
      115 Kč/Kg

      Je vyráběno dle tradiční receptury řeznických mistrů. Vepřové půlky rozbouráme a vykostíme. Jednotlivé části masa se upraví, zasolí solící směsí a v plastovém sudu se nechají po určitou dobu zaležet. Po několika dnech je zaléváme solno-česnekovým nálevem. Maso se takto lákuje několik týdnů. Během celého procesu je nutno maso každý druhý den otáčet.

      Následně maso udíme v udírně a poté ovařujeme ve vodě. Naše uzená masa se nenastřikují vodou, ani se jinak uměle neprodlužuje jejich trvanlivost pomocí chemických konzervantů.

      Nákupem našeho uzeného, si domů odnášíte 100% masový výrobek, bez přídavku vody, se specifickou vůní dřeva a klasickou suchou konzistencí.

      Zobrazit více
    • Ševčíkovy klobásy

      Ševčíkovy klobásy
      219 Kč/Kg

      Jsou vyráběny podle 90. let straré, rodinné receptury. Vyrábíme je pouze z vepřového a hovězího masa, bez přídavku jakékoliv masové náhražky (separátu, kožové emluze, soji apod.).

      Maso se pomele a smíchá se se solí a Česnekem (nikoliv pastou). Několik dní musí být masová směs takto naložena. Poté se masová směs míchá sjednodruhovým kořením. U nás nepoužíváme žádné kombinované směsi, žádné E, stabilizátory barvy či chuti, zkrátka vše je bez přídavku chemie.

      Klobásy se musí po uzení ovařit v kotli tak, aby je bylo možno označit za 100% tepelně opracované.

      Zobrazit více
    • Ševčíkovy klobásy paprikové

      Ševčíkovy klobásy paprikové
      225 Kč/Kg

      Jsou vyráběny podle 90. let straré, rodinné receptury. Vyrábíme je pouze z vepřového a hovězího masa, bez přídavku jakékoliv masové náhražky (separátu, kožové emluze, soji apod.).

      Maso se pomele a smíchá se se solí a Česnekem (nikoliv pastou). Několik dní musí být masová směs takto naložena. Poté se masová směs míchá sjednodruhovým kořením. U nás nepoužíváme žádné kombinované směsi, žádné E, stabilizátory barvy či chuti, zkrátka vše je bez přídavku chemie.

      Klobásy se musí po uzení ovařit v kotli tak, aby je bylo možno označit za 100% tepelně opracované.

      Zobrazit více
    • Ševčíkova tlačenka

      Style
      179 Kč/Kg

      Je vyráběna z vepřového masa a to především z vepřové plece a vepřových drobů. Maso je po uvaření ručně nakrájeno, přesně tak, jako na domácí zabijačce. Po okořenění a nalití do tlačenkových střev se tlačenka ovaří a vychladí. A teď už zbývá jen ukrojit si pár koleček, naloupat cibuli, zalít trochou octa a přikusovat čerstvý chléb.

      Z důvodu tradičních postupů naše výrobky nevyrábíme ve velkém množství, tzv. na sklad. Může se tedy stát, že je tlačenka koncem týdne již vyprodaná. Velmi rádi Vám však po včasné telefonické objednávce Vaše zboží odložíme, a Vy tak máte jistotu, že o svoji dobrotu nepřijdete.

      Zobrazit více
    • Jitrnicový prejt

      Style
      81 Kč/Kg

      Je vyráběn z masa z vepřových hlav, kolen, plece a drobů. Po uvaření jednotlivých částí se maso oddělí od kostí a společně s vepřovými droby (vepřová slezinka) se pomele na masovém mlýnku. Po okořenění jednodruhovým kořením se vše dohromady promíchá i s vývarem a poté se směs naplní do umělých střev. Po ovaření se jelítkový prejt nechá vychladit ve studené vodě a uskladní se v chladírně uzenin.

      Z důvodu tradičních postupů naše výrobky nevyrábíme ve velkém množství, tzv. na sklad. Může se tedy stát, že je jelitový prejt koncem týdne již vyprodán. Velmi rádi Vám však po včasné telefonické objednávce Vaše zboží odložíme, a Vy tak máte jistotu, že o svoji dobrotu nepřijdete.

      Zobrazit více
    • Obložené mísy a talíře

      Style
      cena dle vybraných produktů

      Dle Vašeho přání Vám k nejrůznějším oslavám, výročím či jen tak k posezení s přáteli připravíme obložené mísy z našich výrobků, doplněné např. o sýry či ozdobené ovocem a zeleninou.

      Velmi rádi Vám po telefonické objednávce Vaši obloženou mísu předem připravíme a Vy se tak již nemusíte zdržovat a své zboží si v prodejně dle domluvy pouze vyzvednete.

      Zobrazit více
    • Dárkové koše

      Style
      cena dle vybraných produktů

      Dle Vašeho přání Vám k nejrůznějším oslavám, výročím či jen tak jako milou pozornost připravíme vkusný dárkový koš nebo dárkový balíček.

      Velmi rádi Vám po telefonické objednávce Váš balíček či koš předem připravíme a Vy se tak již nemusíte zdržovat a své zboží si v prodejně dle domluvy pouze vyzvednete.

      Zobrazit více
    • Uzená kotleta bez kosti

      Uzená kotleta bez kosti
      238 Kč/Kg

      Je vyráběno dle tradiční receptury řeznických mistrů. Vepřové půlky rozbouráme a vykostíme. Jednotlivé části masa se upraví, zasolí solící směsí a v plastovém sudu se nechají po určitou dobu zaležet. Po několika dnech je zaléváme solno-česnekovým nálevem. Maso se takto lákuje několik týdnů. Během celého procesu je nutno maso každý druhý den otáčet.

      Následně maso udíme v udírně a poté ovařujeme ve vodě. Naše uzená masa se nenastřikují vodou, ani se jinak uměle neprodlužuje jejich trvanlivost pomocí chemických konzervantů.

      Nákupem našeho uzeného, si domů odnášíte 100% masový výrobek, bez přídavku vody, se specifickou vůní dřeva a klasickou suchou konzistencí.

      Zobrazit více
    • Uzená krkovice bez kosti

      Uzená krkovice bez kosti
      227 Kč/Kg

      Je vyráběno dle tradiční receptury řeznických mistrů. Vepřové půlky rozbouráme a vykostíme. Jednotlivé části masa se upraví, zasolí solící směsí a v plastovém sudu se nechají po určitou dobu zaležet. Po několika dnech je zaléváme solno-česnekovým nálevem. Maso se takto lákuje několik týdnů. Během celého procesu je nutno maso každý druhý den otáčet.

      Následně maso udíme v udírně a poté ovařujeme ve vodě. Naše uzená masa se nenastřikují vodou, ani se jinak uměle neprodlužuje jejich trvanlivost pomocí chemických konzervantů.

      Nákupem našeho uzeného, si domů odnášíte 100% masový výrobek, bez přídavku vody, se specifickou vůní dřeva a klasickou suchou konzistencí.

      Zobrazit více
    • Uzený bok bez kosti

      Uzený bok bez kosti
      228 Kč/Kg

      Je vyráběno dle tradiční receptury řeznických mistrů. Vepřové půlky rozbouráme a vykostíme. Jednotlivé části masa se upraví, zasolí solící směsí a v plastovém sudu se nechají po určitou dobu zaležet. Po několika dnech je zaléváme solno-česnekovým nálevem. Maso se takto lákuje několik týdnů. Během celého procesu je nutno maso každý druhý den otáčet.

      Následně maso udíme v udírně a poté ovařujeme ve vodě. Naše uzená masa se nenastřikují vodou, ani se jinak uměle neprodlužuje jejich trvanlivost pomocí chemických konzervantů.

      Nákupem našeho uzeného, si domů odnášíte 100% masový výrobek, bez přídavku vody, se specifickou vůní dřeva a klasickou suchou konzistencí.

      Zobrazit více
    • Uzená plec bez kosti

      Uzená plec bez kosti
      227 Kč/Kg

      Je vyráběno dle tradiční receptury řeznických mistrů. Vepřové půlky rozbouráme a vykostíme. Jednotlivé části masa se upraví, zasolí solící směsí a v plastovém sudu se nechají po určitou dobu zaležet. Po několika dnech je zaléváme solno-česnekovým nálevem. Maso se takto lákuje několik týdnů. Během celého procesu je nutno maso každý druhý den otáčet.

      Následně maso udíme v udírně a poté ovařujeme ve vodě. Naše uzená masa se nenastřikují vodou, ani se jinak uměle neprodlužuje jejich trvanlivost pomocí chemických konzervantů.

      Nákupem našeho uzeného, si domů odnášíte 100% masový výrobek, bez přídavku vody, se specifickou vůní dřeva a klasickou suchou konzistencí.

      Zobrazit více
    • Uzený hovězí jazyk

      Style
      133 Kč/Kg

      Je vyráběno dle tradiční receptury řeznických mistrů. Vepřové půlky rozbouráme a vykostíme. Jednotlivé části masa se upraví, zasolí solící směsí a v plastovém sudu se nechají po určitou dobu zaležet. Po několika dnech je zaléváme solno-česnekovým nálevem. Maso se takto lákuje několik týdnů. Během celého procesu je nutno maso každý druhý den otáčet.

      Následně maso udíme v udírně a poté ovařujeme ve vodě. Naše uzená masa se nenastřikují vodou, ani se jinak uměle neprodlužuje jejich trvanlivost pomocí chemických konzervantů.

      Nákupem našeho uzeného, si domů odnášíte 100% masový výrobek, bez přídavku vody, se specifickou vůní dřeva a klasickou suchou konzistencí.

      Zobrazit více
    • Špek nízký

      Style
      115 Kč/Kg

      Je vyráběno dle tradiční receptury řeznických mistrů. Vepřové půlky rozbouráme a vykostíme. Jednotlivé části masa se upraví, zasolí solící směsí a v plastovém sudu se nechají po určitou dobu zaležet. Po několika dnech je zaléváme solno-česnekovým nálevem. Maso se takto lákuje několik týdnů. Během celého procesu je nutno maso každý druhý den otáčet.

      Následně maso udíme v udírně a poté ovařujeme ve vodě. Naše uzená masa se nenastřikují vodou, ani se jinak uměle neprodlužuje jejich trvanlivost pomocí chemických konzervantů.

      Nákupem našeho uzeného, si domů odnášíte 100% masový výrobek, bez přídavku vody, se specifickou vůní dřeva a klasickou suchou konzistencí.

      Zobrazit více
    • Ševčíkovy klobásy

      Style
      219 Kč/Kg

      Jsou vyráběny podle 90. let straré, rodinné receptury. Vyrábíme je pouze z vepřového a hovězího masa, bez přídavku jakékoliv masové náhražky (separátu, kožové emluze, soji apod.).

      Maso se pomele a smíchá se se solí a Česnekem (nikoliv pastou). Několik dní musí být masová směs takto naložena. Poté se masová směs míchá sjednodruhovým kořením. U nás nepoužíváme žádné kombinované směsi, žádné E, stabilizátory barvy či chuti, zkrátka vše je bez přídavku chemie.

      Klobásy se musí po uzení ovařit v kotli tak, aby je bylo možno označit za 100% tepelně opracované.

      Zobrazit více
    • Ševčíkovy klobásy paprikové

      Style
      225 Kč/Kg

      Jsou vyráběny podle 90. let straré, rodinné receptury. Vyrábíme je pouze z vepřového a hovězího masa, bez přídavku jakékoliv masové náhražky (separátu, kožové emluze, soji apod.).

      Maso se pomele a smíchá se se solí a Česnekem (nikoliv pastou). Několik dní musí být masová směs takto naložena. Poté se masová směs míchá sjednodruhovým kořením. U nás nepoužíváme žádné kombinované směsi, žádné E, stabilizátory barvy či chuti, zkrátka vše je bez přídavku chemie.

      Klobásy se musí po uzení ovařit v kotli tak, aby je bylo možno označit za 100% tepelně opracované.

      Zobrazit více
    • Ševčíkova tlačenka

      Style
      179 Kč/Kg

      Je vyráběna z vepřového masa a to především z vepřové plece a vepřových drobů. Maso je po uvaření ručně nakrájeno, přesně tak, jako na domácí zabijačce. Po okořenění a nalití do tlačenkových střev se tlačenka ovaří a vychladí. A teď už zbývá jen ukrojit si pár koleček, naloupat cibuli, zalít trochou octa a přikusovat čerstvý chléb.

      Z důvodu tradičních postupů naše výrobky nevyrábíme ve velkém množství, tzv. na sklad. Může se tedy stát, že je tlačenka koncem týdne již vyprodaná. Velmi rádi Vám však po včasné telefonické objednávce Vaše zboží odložíme, a Vy tak máte jistotu, že o svoji dobrotu nepřijdete.

      Zobrazit více
    • Jitrnicový prejt

      Style
      81 Kč/Kg

      Je vyráběn z masa z vepřových hlav, kolen, plece a drobů. Po uvaření jednotlivých částí se maso oddělí od kostí a společně s vepřovými droby (vepřová slezinka) se pomele na masovém mlýnku. Po okořenění jednodruhovým kořením se vše dohromady promíchá i s vývarem a poté se směs naplní do umělých střev. Po ovaření se jelítkový prejt nechá vychladit ve studené vodě a uskladní se v chladírně uzenin.

      Z důvodu tradičních postupů naše výrobky nevyrábíme ve velkém množství, tzv. na sklad. Může se tedy stát, že je jelitový prejt koncem týdne již vyprodán. Velmi rádi Vám však po včasné telefonické objednávce Vaše zboží odložíme, a Vy tak máte jistotu, že o svoji dobrotu nepřijdete.

      Zobrazit více
    • Obložené mísy a talíře

      Style
      cena dle vybraných produktů

      Dle Vašeho přání Vám k nejrůznějším oslavám, výročím či jen tak k posezení s přáteli připravíme obložené mísy z našich výrobků, doplněné např. o sýry či ozdobené ovocem a zeleninou.

      Velmi rádi Vám po telefonické objednávce Vaši obloženou mísu předem připravíme a Vy se tak již nemusíte zdržovat a své zboží si v prodejně dle domluvy pouze vyzvednete.

      Zobrazit více
    • Dárkové koše

      Style
      cena dle vybraných produktů

      Dle Vašeho přání Vám k nejrůznějším oslavám, výročím či jen tak jako milou pozornost připravíme vkusný dárkový koš nebo dárkový balíček.

      Velmi rádi Vám po telefonické objednávce Váš balíček či koš předem připravíme a Vy se tak již nemusíte zdržovat a své zboží si v prodejně dle domluvy pouze vyzvednete.

      Zobrazit více

Rozbory výrobků

Přehled rozborů našich výrobků.

Pokračovat ve čtení

Naše dějiny

Rokem 1934 to vše začalo.

Pokračovat ve čtení

Všechny naše výrobky tvoříme s poctivostí a dlouhodobou láskou k řemeslu.

Naše výrobky si můžete i objednat

Na telefoním čísle

+420 604 415 339

Pomocí e-mailu

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


radost Demo ochutnat
    • Adresa

      Nám. Míru 6
      Fryšták 763 16, ČR

      Otevírací doba

      Pondělí: zavřeno
      Út - Pá: 9:00 - 17:00
      Sobota: zavřeno
      Neděle: zavřeno
    • Kontaktujte nás

      Email:
      This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.