Z důvodu tradičních postupů naše výrobky nevyrábíme ve velkém množství, tzv. na sklad. Může se tedy stát, že je uzené maso koncem týdne již vyprodané.
Velmi rádi Vám však po včasné telefonické objednávce Vaše zboží odložíme, a Vy tak máte jistotu, že o svoji dobrotu nepřijdete.
Děkujeme Vám za Vaši přízeň, doufáme, že si na našich výrobcích pochutnáte a snad oceníte naši snahu, vrátit na Váš stůl uzenářské výrobky vyráběné tradičním způsobem a bez přídavků chemie.
Přejeme Vám dobrou chuť.
PAVEL ŠEVČÍK
Ceny se mohou lišit z důvodu nestálých cen surovin pořebných k výrobě našich produktů!
KAŽDÝ ČTVRTEK U NÁS MŮŽETE ZAKOUPIT ČERSTVĚ VAŘENÝ:
- • Teplý ovar
- • Koleno
- • Světlou polévku
-
-
Uzená krkovice bez kosti
227 Kč/Kg
Je vyráběno dle tradiční receptury řeznických mistrů. Vepřové půlky rozbouráme a vykostíme. Jednotlivé části masa se upraví, zasolí solící směsí a v plastovém sudu se nechají po určitou dobu zaležet. Po několika dnech je zaléváme solno-česnekovým nálevem. Maso se takto lákuje několik týdnů. Během celého procesu je nutno maso každý druhý den otáčet.
Zobrazit více
Následně maso udíme v udírně a poté ovařujeme ve vodě. Naše uzená masa se nenastřikují vodou, ani se jinak uměle neprodlužuje jejich trvanlivost pomocí chemických konzervantů.
Nákupem našeho uzeného, si domů odnášíte 100% masový výrobek, bez přídavku vody, se specifickou vůní dřeva a klasickou suchou konzistencí. -
Uzená kotleta bez kosti
238 Kč/Kg
Je vyráběno dle tradiční receptury řeznických mistrů. Vepřové půlky rozbouráme a vykostíme. Jednotlivé části masa se upraví, zasolí solící směsí a v plastovém sudu se nechají po určitou dobu zaležet. Po několika dnech je zaléváme solno-česnekovým nálevem. Maso se takto lákuje několik týdnů. Během celého procesu je nutno maso každý druhý den otáčet.
Zobrazit více
Následně maso udíme v udírně a poté ovařujeme ve vodě. Naše uzená masa se nenastřikují vodou, ani se jinak uměle neprodlužuje jejich trvanlivost pomocí chemických konzervantů.
Nákupem našeho uzeného, si domů odnášíte 100% masový výrobek, bez přídavku vody, se specifickou vůní dřeva a klasickou suchou konzistencí. -
Uzený bok bez kosti
228 Kč/Kg
Je vyráběno dle tradiční receptury řeznických mistrů. Vepřové půlky rozbouráme a vykostíme. Jednotlivé části masa se upraví, zasolí solící směsí a v plastovém sudu se nechají po určitou dobu zaležet. Po několika dnech je zaléváme solno-česnekovým nálevem. Maso se takto lákuje několik týdnů. Během celého procesu je nutno maso každý druhý den otáčet.
Zobrazit více
Následně maso udíme v udírně a poté ovařujeme ve vodě. Naše uzená masa se nenastřikují vodou, ani se jinak uměle neprodlužuje jejich trvanlivost pomocí chemických konzervantů.
Nákupem našeho uzeného, si domů odnášíte 100% masový výrobek, bez přídavku vody, se specifickou vůní dřeva a klasickou suchou konzistencí. -
Uzená plec bez kosti
227 Kč/Kg
Je vyráběno dle tradiční receptury řeznických mistrů. Vepřové půlky rozbouráme a vykostíme. Jednotlivé části masa se upraví, zasolí solící směsí a v plastovém sudu se nechají po určitou dobu zaležet. Po několika dnech je zaléváme solno-česnekovým nálevem. Maso se takto lákuje několik týdnů. Během celého procesu je nutno maso každý druhý den otáčet.
Zobrazit více
Následně maso udíme v udírně a poté ovařujeme ve vodě. Naše uzená masa se nenastřikují vodou, ani se jinak uměle neprodlužuje jejich trvanlivost pomocí chemických konzervantů.
Nákupem našeho uzeného, si domů odnášíte 100% masový výrobek, bez přídavku vody, se specifickou vůní dřeva a klasickou suchou konzistencí. -
Uzený hovězí jazyk
133 Kč/Kg
Je vyráběno dle tradiční receptury řeznických mistrů. Vepřové půlky rozbouráme a vykostíme. Jednotlivé části masa se upraví, zasolí solící směsí a v plastovém sudu se nechají po určitou dobu zaležet. Po několika dnech je zaléváme solno-česnekovým nálevem. Maso se takto lákuje několik týdnů. Během celého procesu je nutno maso každý druhý den otáčet.
Zobrazit více
Následně maso udíme v udírně a poté ovařujeme ve vodě. Naše uzená masa se nenastřikují vodou, ani se jinak uměle neprodlužuje jejich trvanlivost pomocí chemických konzervantů.
Nákupem našeho uzeného, si domů odnášíte 100% masový výrobek, bez přídavku vody, se specifickou vůní dřeva a klasickou suchou konzistencí. -
Špek nízký
115 Kč/Kg
Je vyráběno dle tradiční receptury řeznických mistrů. Vepřové půlky rozbouráme a vykostíme. Jednotlivé části masa se upraví, zasolí solící směsí a v plastovém sudu se nechají po určitou dobu zaležet. Po několika dnech je zaléváme solno-česnekovým nálevem. Maso se takto lákuje několik týdnů. Během celého procesu je nutno maso každý druhý den otáčet.
Zobrazit více
Následně maso udíme v udírně a poté ovařujeme ve vodě. Naše uzená masa se nenastřikují vodou, ani se jinak uměle neprodlužuje jejich trvanlivost pomocí chemických konzervantů.
Nákupem našeho uzeného, si domů odnášíte 100% masový výrobek, bez přídavku vody, se specifickou vůní dřeva a klasickou suchou konzistencí.
-
Ševčíkovy klobásy
219 Kč/Kg
Jsou vyráběny podle 90. let straré, rodinné receptury. Vyrábíme je pouze z vepřového a hovězího masa, bez přídavku jakékoliv masové náhražky (separátu, kožové emluze, soji apod.).
Zobrazit více
Maso se pomele a smíchá se se solí a Česnekem (nikoliv pastou). Několik dní musí být masová směs takto naložena. Poté se masová směs míchá sjednodruhovým kořením. U nás nepoužíváme žádné kombinované směsi, žádné E, stabilizátory barvy či chuti, zkrátka vše je bez přídavku chemie.
Klobásy se musí po uzení ovařit v kotli tak, aby je bylo možno označit za 100% tepelně opracované. -
Ševčíkovy klobásy paprikové
225 Kč/Kg
Jsou vyráběny podle 90. let straré, rodinné receptury. Vyrábíme je pouze z vepřového a hovězího masa, bez přídavku jakékoliv masové náhražky (separátu, kožové emluze, soji apod.).
Zobrazit více
Maso se pomele a smíchá se se solí a Česnekem (nikoliv pastou). Několik dní musí být masová směs takto naložena. Poté se masová směs míchá sjednodruhovým kořením. U nás nepoužíváme žádné kombinované směsi, žádné E, stabilizátory barvy či chuti, zkrátka vše je bez přídavku chemie.
Klobásy se musí po uzení ovařit v kotli tak, aby je bylo možno označit za 100% tepelně opracované. -
Ševčíkova tlačenka
179 Kč/Kg
Je vyráběna z vepřového masa a to především z vepřové plece a vepřových drobů. Maso je po uvaření ručně nakrájeno, přesně tak, jako na domácí zabijačce. Po okořenění a nalití do tlačenkových střev se tlačenka ovaří a vychladí. A teď už zbývá jen ukrojit si pár koleček, naloupat cibuli, zalít trochou octa a přikusovat čerstvý chléb.
Zobrazit více
Z důvodu tradičních postupů naše výrobky nevyrábíme ve velkém množství, tzv. na sklad. Může se tedy stát, že je tlačenka koncem týdne již vyprodaná. Velmi rádi Vám však po včasné telefonické objednávce Vaše zboží odložíme, a Vy tak máte jistotu, že o svoji dobrotu nepřijdete.
-
Jitrnicový prejt
81 Kč/Kg
Je vyráběn z masa z vepřových hlav, kolen, plece a drobů. Po uvaření jednotlivých částí se maso oddělí od kostí a společně s vepřovými droby (vepřová slezinka) se pomele na masovém mlýnku. Po okořenění jednodruhovým kořením se vše dohromady promíchá i s vývarem a poté se směs naplní do umělých střev. Po ovaření se jelítkový prejt nechá vychladit ve studené vodě a uskladní se v chladírně uzenin.
Zobrazit více
Z důvodu tradičních postupů naše výrobky nevyrábíme ve velkém množství, tzv. na sklad. Může se tedy stát, že je jelitový prejt koncem týdne již vyprodán. Velmi rádi Vám však po včasné telefonické objednávce Vaše zboží odložíme, a Vy tak máte jistotu, že o svoji dobrotu nepřijdete. -
Obložené mísy a talíře
cena dle vybraných produktů
Dle Vašeho přání Vám k nejrůznějším oslavám, výročím či jen tak k posezení s přáteli připravíme obložené mísy z našich výrobků, doplněné např. o sýry či ozdobené ovocem a zeleninou.
Zobrazit více
Velmi rádi Vám po telefonické objednávce Vaši obloženou mísu předem připravíme a Vy se tak již nemusíte zdržovat a své zboží si v prodejně dle domluvy pouze vyzvednete. -
Dárkové koše
cena dle vybraných produktů
Dle Vašeho přání Vám k nejrůznějším oslavám, výročím či jen tak jako milou pozornost připravíme vkusný dárkový koš nebo dárkový balíček.
Zobrazit více
Velmi rádi Vám po telefonické objednávce Váš balíček či koš předem připravíme a Vy se tak již nemusíte zdržovat a své zboží si v prodejně dle domluvy pouze vyzvednete.
-
-
-
Uzená kotleta bez kosti
238 Kč/Kg
Je vyráběno dle tradiční receptury řeznických mistrů. Vepřové půlky rozbouráme a vykostíme. Jednotlivé části masa se upraví, zasolí solící směsí a v plastovém sudu se nechají po určitou dobu zaležet. Po několika dnech je zaléváme solno-česnekovým nálevem. Maso se takto lákuje několik týdnů. Během celého procesu je nutno maso každý druhý den otáčet.
Zobrazit více
Následně maso udíme v udírně a poté ovařujeme ve vodě. Naše uzená masa se nenastřikují vodou, ani se jinak uměle neprodlužuje jejich trvanlivost pomocí chemických konzervantů.
Nákupem našeho uzeného, si domů odnášíte 100% masový výrobek, bez přídavku vody, se specifickou vůní dřeva a klasickou suchou konzistencí. -
Uzená krkovice bez kosti
227 Kč/Kg
Je vyráběno dle tradiční receptury řeznických mistrů. Vepřové půlky rozbouráme a vykostíme. Jednotlivé části masa se upraví, zasolí solící směsí a v plastovém sudu se nechají po určitou dobu zaležet. Po několika dnech je zaléváme solno-česnekovým nálevem. Maso se takto lákuje několik týdnů. Během celého procesu je nutno maso každý druhý den otáčet.
Zobrazit více
Následně maso udíme v udírně a poté ovařujeme ve vodě. Naše uzená masa se nenastřikují vodou, ani se jinak uměle neprodlužuje jejich trvanlivost pomocí chemických konzervantů.
Nákupem našeho uzeného, si domů odnášíte 100% masový výrobek, bez přídavku vody, se specifickou vůní dřeva a klasickou suchou konzistencí. -
Uzený bok bez kosti
228 Kč/Kg
Je vyráběno dle tradiční receptury řeznických mistrů. Vepřové půlky rozbouráme a vykostíme. Jednotlivé části masa se upraví, zasolí solící směsí a v plastovém sudu se nechají po určitou dobu zaležet. Po několika dnech je zaléváme solno-česnekovým nálevem. Maso se takto lákuje několik týdnů. Během celého procesu je nutno maso každý druhý den otáčet.
Zobrazit více
Následně maso udíme v udírně a poté ovařujeme ve vodě. Naše uzená masa se nenastřikují vodou, ani se jinak uměle neprodlužuje jejich trvanlivost pomocí chemických konzervantů.
Nákupem našeho uzeného, si domů odnášíte 100% masový výrobek, bez přídavku vody, se specifickou vůní dřeva a klasickou suchou konzistencí. -
Uzená plec bez kosti
227 Kč/Kg
Je vyráběno dle tradiční receptury řeznických mistrů. Vepřové půlky rozbouráme a vykostíme. Jednotlivé části masa se upraví, zasolí solící směsí a v plastovém sudu se nechají po určitou dobu zaležet. Po několika dnech je zaléváme solno-česnekovým nálevem. Maso se takto lákuje několik týdnů. Během celého procesu je nutno maso každý druhý den otáčet.
Zobrazit více
Následně maso udíme v udírně a poté ovařujeme ve vodě. Naše uzená masa se nenastřikují vodou, ani se jinak uměle neprodlužuje jejich trvanlivost pomocí chemických konzervantů.
Nákupem našeho uzeného, si domů odnášíte 100% masový výrobek, bez přídavku vody, se specifickou vůní dřeva a klasickou suchou konzistencí. -
Uzený hovězí jazyk
133 Kč/Kg
Je vyráběno dle tradiční receptury řeznických mistrů. Vepřové půlky rozbouráme a vykostíme. Jednotlivé části masa se upraví, zasolí solící směsí a v plastovém sudu se nechají po určitou dobu zaležet. Po několika dnech je zaléváme solno-česnekovým nálevem. Maso se takto lákuje několik týdnů. Během celého procesu je nutno maso každý druhý den otáčet.
Zobrazit více
Následně maso udíme v udírně a poté ovařujeme ve vodě. Naše uzená masa se nenastřikují vodou, ani se jinak uměle neprodlužuje jejich trvanlivost pomocí chemických konzervantů.
Nákupem našeho uzeného, si domů odnášíte 100% masový výrobek, bez přídavku vody, se specifickou vůní dřeva a klasickou suchou konzistencí. -
Špek nízký
115 Kč/Kg
Je vyráběno dle tradiční receptury řeznických mistrů. Vepřové půlky rozbouráme a vykostíme. Jednotlivé části masa se upraví, zasolí solící směsí a v plastovém sudu se nechají po určitou dobu zaležet. Po několika dnech je zaléváme solno-česnekovým nálevem. Maso se takto lákuje několik týdnů. Během celého procesu je nutno maso každý druhý den otáčet.
Zobrazit více
Následně maso udíme v udírně a poté ovařujeme ve vodě. Naše uzená masa se nenastřikují vodou, ani se jinak uměle neprodlužuje jejich trvanlivost pomocí chemických konzervantů.
Nákupem našeho uzeného, si domů odnášíte 100% masový výrobek, bez přídavku vody, se specifickou vůní dřeva a klasickou suchou konzistencí.
-
-
-
Ševčíkovy klobásy
219 Kč/Kg
Jsou vyráběny podle 90. let straré, rodinné receptury. Vyrábíme je pouze z vepřového a hovězího masa, bez přídavku jakékoliv masové náhražky (separátu, kožové emluze, soji apod.).
Zobrazit více
Maso se pomele a smíchá se se solí a Česnekem (nikoliv pastou). Několik dní musí být masová směs takto naložena. Poté se masová směs míchá sjednodruhovým kořením. U nás nepoužíváme žádné kombinované směsi, žádné E, stabilizátory barvy či chuti, zkrátka vše je bez přídavku chemie.
Klobásy se musí po uzení ovařit v kotli tak, aby je bylo možno označit za 100% tepelně opracované. -
Ševčíkovy klobásy paprikové
225 Kč/Kg
Jsou vyráběny podle 90. let straré, rodinné receptury. Vyrábíme je pouze z vepřového a hovězího masa, bez přídavku jakékoliv masové náhražky (separátu, kožové emluze, soji apod.).
Zobrazit více
Maso se pomele a smíchá se se solí a Česnekem (nikoliv pastou). Několik dní musí být masová směs takto naložena. Poté se masová směs míchá sjednodruhovým kořením. U nás nepoužíváme žádné kombinované směsi, žádné E, stabilizátory barvy či chuti, zkrátka vše je bez přídavku chemie.
Klobásy se musí po uzení ovařit v kotli tak, aby je bylo možno označit za 100% tepelně opracované.
-
-
-
Ševčíkova tlačenka
179 Kč/Kg
Je vyráběna z vepřového masa a to především z vepřové plece a vepřových drobů. Maso je po uvaření ručně nakrájeno, přesně tak, jako na domácí zabijačce. Po okořenění a nalití do tlačenkových střev se tlačenka ovaří a vychladí. A teď už zbývá jen ukrojit si pár koleček, naloupat cibuli, zalít trochou octa a přikusovat čerstvý chléb.
Zobrazit více
Z důvodu tradičních postupů naše výrobky nevyrábíme ve velkém množství, tzv. na sklad. Může se tedy stát, že je tlačenka koncem týdne již vyprodaná. Velmi rádi Vám však po včasné telefonické objednávce Vaše zboží odložíme, a Vy tak máte jistotu, že o svoji dobrotu nepřijdete. -
Jitrnicový prejt
81 Kč/Kg
Je vyráběn z masa z vepřových hlav, kolen, plece a drobů. Po uvaření jednotlivých částí se maso oddělí od kostí a společně s vepřovými droby (vepřová slezinka) se pomele na masovém mlýnku. Po okořenění jednodruhovým kořením se vše dohromady promíchá i s vývarem a poté se směs naplní do umělých střev. Po ovaření se jelítkový prejt nechá vychladit ve studené vodě a uskladní se v chladírně uzenin.
Zobrazit více
Z důvodu tradičních postupů naše výrobky nevyrábíme ve velkém množství, tzv. na sklad. Může se tedy stát, že je jelitový prejt koncem týdne již vyprodán. Velmi rádi Vám však po včasné telefonické objednávce Vaše zboží odložíme, a Vy tak máte jistotu, že o svoji dobrotu nepřijdete.
-
-
-
Obložené mísy a talíře
cena dle vybraných produktů
Dle Vašeho přání Vám k nejrůznějším oslavám, výročím či jen tak k posezení s přáteli připravíme obložené mísy z našich výrobků, doplněné např. o sýry či ozdobené ovocem a zeleninou.
Zobrazit více
Velmi rádi Vám po telefonické objednávce Vaši obloženou mísu předem připravíme a Vy se tak již nemusíte zdržovat a své zboží si v prodejně dle domluvy pouze vyzvednete. -
Dárkové koše
cena dle vybraných produktů
Dle Vašeho přání Vám k nejrůznějším oslavám, výročím či jen tak jako milou pozornost připravíme vkusný dárkový koš nebo dárkový balíček.
Zobrazit více
Velmi rádi Vám po telefonické objednávce Váš balíček či koš předem připravíme a Vy se tak již nemusíte zdržovat a své zboží si v prodejně dle domluvy pouze vyzvednete.
-
Všechny naše výrobky tvoříme s poctivostí a dlouhodobou láskou k řemeslu.
Naše výrobky si můžete i objednat
Na telefoním čísle
Pomocí e-mailu
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.